0 Ft

Kategóriák

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

 

Fogyasztó Barát

Összehasonlítás

TOP termékek

Hírlevél

Termékajánló

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Termék részletekEasy Life Nitro 500 ml

Easy Life Nitro 500 ml
3 200 Ft
Elérhetőség:
Elérhetőség

Az Easy Life Nitro növénytáp egy ideális termék növényes akváriumokhoz, a növények Nitrogén (Nitrát – NO3) igényét fedezi. A növények és levélzet egészséges felődéséhez nélkülözhetetlen az egyik legfontosabb Macro alapanyagok egyike a Nitrát.

 • A növényzet fejlődéséhez megfelelő fény szükséges. Sok fénynél a növény nagyobbra akar nőni, ehhez viszont szüksége van több tápanyagra. Ha bármilyen összetevőt kiveszünk a körforgásból, abból előbb vagy utóbb algásodás lesz. A növényben szállított tápanyagok a sok fény hatására lassan tudnak eltárolódni. Ez az oka, hogy a növények még több tápanyagot vesznek fel a vízből. A tápanyag összetétele függ a növény típusától is. A gyorsan fejlődő növények pl. Valisneria tudnak több nitrátot, és foszfátot felvenni, mint egy lassabban nővő növény az Anubias fajok.
  Minden tápanyag együttesen nagyon fontos .A növényeknek minden tápanyagra szükségük van az egészséges növekedéshez. Algásodás nélkül ez csak úgy lehetséges, ha minden feltétel rendelkezésére áll a növények számára, fény CO2, , P, K, és ha ezekből hiányoznak a fejlődés lelassulhat, vagy akár meg is állhat.
  Természetesen a tápanyag összetétele függ a növény típusától is. A nagyon gyorsan fejlődő növények pl. Valisneria tudnak több nitrátot, és foszfátot felvenni, mint egy lassabban nővő, pl. Anubias fajok.

  Adagolás:
  • 10 ml / 500 l víz
  • Emeli az NO3 koncentrációt 2,0 ppm -el, és a Kalium szintet 1,3 ppm -el
  • Foszfátmentes

 • Gyártó
  EasyLife
  Tömeg
  250 g/db