Új jelszó kérése
0 Ft

Kategóriák

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

 

Összehasonlítás

TOP termékek

Hírlevél

Termékajánló

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Kapcsolat

Elérhetőségeink:

 

Telefonon: +36-1-820-1900

E-mail: ugyfelszolgalat@k18.hu

 

Átvételi pont

Ingyenes parkolás!

Budapest  XVIII. kerület
1184 Budapest, Lakatos út 65.
(Magyar Építő Rt. központi telepe)
TEL.: +36-1-820-1900

ÜGYFÉLFOGADÁS:
Hétfő:       08:30 – 17:00 h-ig

Kedd:        08:30 - 17:00 h-ig

Szerda:     08:30 - 17:00 h-ig

Csütörtök: 08:30 – 17:00 h-ig

Péntek:     08:30 – 15:00 h-ig  

Nagyobb térképre váltás

 


Megközelítés tömegközlekedéssel
Honnan Leszállás Busz
Kőbánya-Kispestről 1. megálló / Felsőcsatári út 284E
1. megálló / Felsőcsatári út 282E
1. megálló / Felsőcsatári út 200E
1. megálló / Felsőcsatári út 193E
1. megálló / Felsőcsatári út 98E
6. megálló / Felsőcsatári út 98

Pontgyűjtő rendszer


A k18.hu webáruház pontgyűjtő rendszere egy olyan bónuszrendszer, amelyben az ügyfeleink a vásárlásaik után jóváírt pontok révén kedvezményhez juthatnak.


Pontok gyűjtése:

Minden újonnan regisztrált vásárlónk automatikusan 200 pontot kap, további pontokat gyűjteni vásárlások után lehet. Minden termék bruttó árának 1%-át a vásárlás megtörténte után (amint értesülünk róla, hogy a megrendelő a terméket átvette) pontok formájában írjuk jóvá a vásárló virtuális pont-egyenlegén. 1 Ft 1 pontnak felel meg.


Pontok felhasználása:

Webáruházunkban történő megrendeléskor a vásárló kiválaszthatja, hogy szeretné-e felhasználni a fizetéskor a rendelkezésére álló pontjait. Ha él ezzel a lehetőséggel, akkor minden megrendelt termék bruttó árának maximum 15%-át kiváltja a virtuális egyenlegén lévő pontokkal, ahol 1 pont 1 Ft-nak felel meg.

Amennyiben a megrendelt terméket nem veszi át, vagy eláll a vásárlástól, akkor a vásárlás után járó pontokat nem áll módunkban jóváírni a virtuális egyenlegén, illetve a megrendeléskor felhasznált pontokat nem áll módunkban visszatölteni a megrendelő egyenlegére.

 

 

Szabályok:

A pontok gyűjtésére, ill. felhasználására minden olyan vásárló jogosult, aki érvényes regisztrációval rendelkezik webáruházunkban. A pontok a regisztrált vásárlóhoz kötődnek, azokat másra nem lehet átruházni.

Az összegyűjtött pontok pénzre nem válthatóak be és csak vásárláskor használhatóak fel. A pont tulajdonosa nem jogosult a pontok után bármilyen kártérítésre, ellenszolgáltatás követelésére.

Pontokat csak a webáruházon keresztül, on-line módon leadott rendelések esetén áll módunkban jóváírni, illetve csak az on-line leadott megrendelések esetén használhatók fel.

A pontok jóváírásának és felhasználásának a szabályait bármikor, előzetes bejelentés nélkül, egyoldalúan módosíthatjuk, az ebből eredő esetleges károkért semmilyen felelősséget nem vállalunk!
A pontok használatát jogosultak vagyunk felfüggeszteni és a pontokat érvényteleníteni, ha a vásárló érvénytelen adatokat adott meg a regisztrációkor, vagy ha pontokkal való visszaélést, jogosulatlan felhasználást valósított meg.

A vásárlók az aktuális pontegyenlegükről a webáruházon keresztül, bejelentkezés után, a „Rendeléseim” menüpontban, a „KEDVEZMÉNYEK” oldalon tájékozódhatnak.