Új jelszó kérése
0 Ft

Szűrés

Életkor
Speciális tápok
Kiszerelések
Ár
1 150 Ft - 11 990 Ft

Kategóriák

 


Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

 




Összehasonlítás

TOP termékek

Hírlevél

Termékajánló

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Visán Optimanova


Visán Optimanova Cat termékcsalád

A Visán Optima


Cat szuperprémium macskaeledeleket azért fejlesztették ki, hogy a tökéletes táplálással biztosíthassa macskája számára, hogy valódi macskaféleként élje életét. Az új koncepció alapján megalkotott összes termék egyesíti magában a friss és kiváló minőségű húsokat, így biztosítva kedvence számára a legkiválóbb fehérjeforrásokat a megfelelő mértékű gyógyhatású tápanyagokkal és probiotikumokkal együtt. A kiváló készítmény eredményeképpen a táp minden grammja kizárólag a legjobb tápanyagokat és öregedésgátló hatású antioxidánsokat tartalmazza, védelmet nyújtva ezzel macskája számára a szabadgyökök kialakulása ellen. A Visán Optima Catszuperprémium macskaeledelek tökéletes keveréke a sovány fehérjéknek és egészséges olajoknak, mely így segíti macskáját, hogy a legjobb formában legyen. 
75% hús: 40% friss hús, 30% dehidratált hús és 5% hidrolizált hús. 
Friss hús: jó minőségű fehérjék, 100% ízletesség, természetes eredetű tápanyagok, 0% csont.
Dehidratált hús: nélkülözhetetlen aminosavak, melyek szükségesek a fehérjék és enzimek képzéséhez.
Hidrolizált hús: könnyed emészthetőség, az összetevők legjobb kombinációja (mint például: máj) fehérjékkel és vitaminokkal megerősítve. 
A friss hús használata számtalan előnnyel jár, szemben a húsliszt használatával. Az egyik ilyen előny, hogy a friss hús csak egy hőkezelésen esik át a gyártási folyamat során. Ezzel szemben a húsliszt két hőkezelésen megy keresztül mire tápszem lesz belőle, az elsőn, amikor a friss húst húslisztté alakítják, a másodikon pedig, amikor a húslisztet tápszemekké formálják. Éppen ezért, a friss hús használata számtalan olyan előnnyel jár, mint például kevesebb denaturált fehérje, kevesebb szabadgyököt tartalmazó zsír. Előnye továbbá, hogy a húsban található vitaminok nagyobb mértékben maradnak meg. Másfelől ez az eljárás olyan korszerű gyártóberendezést igényel, mely képes a friss hús és az egyéb összetevők teljes biztonsággal történő feldolgozására. Ezen tényezők száma jelentősen javítja az emészthetőséget és növeli a táp általános minőségét is.


Sorrend:

12


12

Sorrend:

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.